středa 14. listopadu 2012

Zrcadlo,rekni mi....

Krasny vecer,
dnes vam ukazi dalsi koutek v mem oblibenem relaxacnim mistecku a to koupelne.Jedna se hlavne o zrcadlo a okoli,tj.policova skrinka se suplikama a skrinka pod umyvadlem.Nabytek je opet bily s patinou jako napr.kredenc ci vestavena lednice a vlastne cela kuchyn.Doplnku volim mene,protoze i tak tech cetek mame kazda dost,tudiz vecicek na okrasu neni moc treba.









Prekrasny volanovy polstar nyni slouzi i jako sdacek na stolicce se suplikem



Stara vazicka z aukra hraje vsemi barvami,tudiz ladi se vsemi kytickami







Trocha fantazie,dozy na caj,kavu a cukr slouzi na lesky,kryci kremy a stiny,pekne prehledne







Zinkove ulozne misky s drevenymi uchy na skrince jsou z Ma MAISON







Prenadherne ruze jsem utrhla dnes stale na nasi zahrade







No a jeste vam predstavim nekolik ulovku z bazarku v nasem meste,jsou to pasky v mych oblibenych barvach,pletene pastelovy a sribrity....



...a dve salky,jedna romanticka sifonova kvetovana a jedna smetanova s trasnemi







Jsou tak trochu shabby,hlavne bledouncemodra,nemyslite??







Fotila jsem na bile surove zdi,neboli oblouku v obyvaku







Barvy ruzicek krasne koresponduji s mymi ulovky,jsem z nich nadsena







Nad obloukem visi stare zrcadlo s bilym lapacem,nadhera,uvidite nekdy detailneji
 
 
 
Preji krasny vecer a pro nekoho krasny den,priste uz slibovane minitvorenicko.Taky uz pracuji na vanocni vymene pro Misu a o vikendu vam nafotim reportaz z mnou organizovaneho bazarku.
 
Katka

22 komentářů:

  1. Milá Katko,
    koupelnu máš krásnou. Jen na mě by tam bylo trochu málo místa. Mám teď plno poliček a obr stůl jen na kosmetiku:-D. Tam by se ani ta kytička nevešla:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo,kdyz ty jsi ta kosmeticka recenzantka,hi,hi,pro me je fobie,mit vsude vyskladane lahvicky a kelimky,takto jsem to mela driv a pri stehovani jsem skoro vse vyhazela,jak to bylo prosle,ted mam jen nutne vecicky,stejne jsem rano rada,ze me dvojcatka dovoli vycistit zuby,hi,hi.Jo a neboj,ta tri velka suplata jsem nevyfotila,cim myslis,ze jsou naplnena...

      Vymazat
  2. Moc hezké! Líbí se mi, jak je všeho přiměřeně, tedy málo - všude čisto, vše vynikne. Moc se mi líbí dózy na čaj a cukr, dobrý nápad! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc.Uprime me desi preplnene policky a umyvadla,kde se rad chyta prach a je pak vse zalepene,takto se krasne udrzuje pordek.

      Vymazat
  3. Krása-ta koupelna mě nadchla-bílá!!!!!!Moc se mi líbí,jak jsi krásně využila dozičky na šminky-paráda:-)A ta vázička z aukra je opravdu úžasná a ty růže-hoď nějaké ke mě :-)))
    A úlovky jsou překrásné-šáteček nemá chybu naprosto souhlasím!!!!!!
    Krásný den ♥

    OdpovědětVymazat
  4. No jak jinak Miso nez bila,i kdyz ted trosicku prichazim na chut i prirodnimu drevu.Dozy byly diky sve transparentnosti jasna volba,od nastehovani jsem si totiz nemohla zapamatovat,co kde mam.Ruze stale kvetou,jsou na kerich i nova poupata,pry jsou ruzicky mrazuvzdorne.Vsechny ctyry kousky dplnku me staly stovecku,parada.Krasne slunickove odpo.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná koupelna!!!kráasa, čistota!!, růžičky máš krásné,noa ty ůlovky!!závidím:) Pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za pochvalu,miluji kdyz vse je nepreplacane.Ty to mas take na chaloupce moc pekne.

      Vymazat
  6. Katko, v koupelně je moc příjemně a útulno, vše má své místečko...zrcadlo je fantastické! V bazárku jsi dobře pořídila - vše Ti prima ladí stylově ... Krásné fotečky a anglické růžičky obdivuji neustále! Hezký večer, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru,ano,koupelnicka je utulna a pritom vzdusna.Zrcadla jsou z bazaru,stejne je i v detske koupelne.Sekacek u nas nabizi prehrsel kabelcicek,pasku a salek.Ruze tyto jiz nejsou angl.,ale je fakt,ze jsou stejne krasne.Take preji krasny vecer.

      Vymazat
  7. Kačenko,ulovila jsi opravdu krásné kousky...a koupelnu máš taky moc krásnou...a s vánoční výměnou bych měla co nevidět začít taky...v hlavě by návrh byl,ale pořád to není nějak dopilované,ale snad během víkendu už ho budu mít hotový:-)))...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klary,neumim si predstavit,ze ty,takova sikovna tvorilka by jsi nevedela co vytvorit,to ja to mam horsi,nesiji tak si musim poradit jinak.Tvorim postupne a to me bavi.

      Vymazat
  8. Kati, tak tu by som vedela ležať vo vani aj pol dňa a kochať sa tou veľkou krásou. Nevadila by mi ani studená voda a rozmočená koža na prstoch.
    Je perfektnááááááá
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,i kdyz mame podlahove topeni a vanu na nozickach,coz je dost prostorna,tak studena voda by te asi vyhnala,hi,hi...Strasne dekuji,od tebe me to tesi dvojnasob,od cloveka,ktery ma takovy smysl pro krasu.

      Vymazat
  9. Milá Kačko, duhová vázička z Aukra je naprosto super a velmi originální!!! :-) Tuze se mi líbí volánkový polštářek, taky si na takový brousím zuby ;-) a vidím i pudrový třpyt od Lothantique, který byl vyprodaný právě v den, kdy jsem se pro něj vydala...prý prodali poslední kus těsně paní přede mnou a protože to byla limitka, tak už není k sehnání...dlouho jsem váhala, zda za něj dát 700 Kč, a tak to mám no! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,vazicka splnila mou predstavu.Polstarku jednoduchych s volanem neni nikdy dost,tak sbirku stale rozsiruji,tedy Jezisek.A co se tyce pudriku,ja na nej dostala tip a mimo jine plni krasne i dekoracni ucel jako vse od teto dokonale znacky.A zkousela jsi i e shop??

      Vymazat
    2. Zkoušela, beznadějně vyprodaná limitka ;-)

      Vymazat
    3. Nic si z toho nedelej,ted jsem nadsena z vanocni kolekce,tak ji zkus.

      Vymazat
  10. Káťo, nevím, co obdivovat dřív...je to všechno nádherný, váš domeček je naprosto snový!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je Peti,to jsi me moc potesila,ja jsem i po roce z domecku take stale nadsena,dekuji.

      Vymazat
  11. Tak teď nevím, jestli se mi komentář odeslal, tak pro jistotu ještě jednou - Kačí, je to nádherný, máte naprosto dokonalý snový dům!

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.