pondělí 1. října 2012

Kukanda k Elisce

 
Hezky vecer me mile,
tak nam to dnes pekne proprselo,malem jsem usnula po obede i s detma,asi ten podzim s prvnim dnem rijna opravdu prisel.No nic,venku je zatazeno,tak si dame trochu toho pozitiva a sladke ruzove,doufam,ze Elinka promine a malinko ji juknem do pokojicku.Zatim pouze do jednoho koutku,presneji na nedavno vyrobenou masivni polici na zakazku dle meho navrhu od znameho truhlare,je moc sikovny a dela pouze masiv a doslova jako klasicky truhlar nema rad vyrobky z lamina,drevotrisky atd.,takze stara poctiva skola a je fakt,ze od neho mame temer vsechen nabytek v novem dome vc.kuchyne a mam z toho pocit,ze prezije nejen nas,myslim ten nabytek,hi,hi.Takze kouknete,co ta nase Eli vsechno nutne potrebuje.
 
 
 Neprehlednutelna andelska kridla a minilapac pro holcicky,oboji od Misi
 
 
Kralici princezna pro nasi princeznu
 
 
 
 
 
Eli obcas chodi ze srandy po spickach jako baletka,tak proto mysku baletku
 
 
Sada plechovych krabicek,motiv ptacku a ruzicek je nadherny
 
 
Ani v pokojickach nechybi dreveny strop a francouzske okno
 
 
 
 Nejkrasnejsi panenka od babicky ,me mamky,pro Elinenku
 
 
 Prirodni krabicky z obchudku od Zvonare a hrncirky z Destne
 
 
 
 
 
 Uterka od sikulky Klarky jiz byla objednana k tomuto ucelu a trochu odlehcuje holcici koutek
 
 
 
 
 
 Raminko Maileg,prijdou na nej krasne saticky
 




         Nadherna krajka na starych drevenych spuntech,ktere jsou puvodni



  Moc se me libi detail,presne dle meho prani,inspirace Jeanne d Arc Living
 
Tak co tomu rikate,co by jsme pro ty sve berusky a broucky neudelali,ze?Kdyz oni maji tolik dulezitych veci,tak proto tolik krabicek a doz a tasticek.
I pokojicek budu predstavovat postupne a juknem i k Matyaskovi,tak se mate na co tesit.Preji vsem hezky pracovni tyden a za chvilku jsem zpet.
Katka

24 komentářů:

  1. Tvoja dcérka má krásu izbičku - no, aspoň ten kútik, ktorý si nám predstavila, ale určite sa celá nesie v podobnom duchu. Polica je naozaj krásne vypracovaná, je úžasné mať v celom dome kvalitný drevený nábytok a nie taký ten z obchodov, ktorý sa po pár rokoch začne rozpadať. Nuž, len kvalita už niečo stojí a nie vždy máme na výber :) A páči sa mi aj strop, ja chcem dávať biely tatranský profil na stropy - do kuchyne aj na chodbu, a možno aj na steny. Ale to je ešte ďaleko, máme na dome príliš veľa práce a nevieme čo skôr. Ale verím, že sa tu raz na blogu pochválim aspoň z polovice tak krásnym bývaním, aké máš ty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny vece Michallkko,moc ti dekuji za mily a krasny komentar.Ano,pokoj je cely ve stejnem stylu jako police,jennektery nabytek musim jeste presunout k Matyskovi,protoze Elince davam novy vyrabet v bile a tyrkysove a Matovi zustane novy nabytek take stylovy,ale stredne hnedy.Po tom,co nam truhlar vyrobil prvni kusy nabytku,uz nejde odolat a klidne si trochu pockam,ale uz chci jen masiv,nebo koupime v antiku a renovujeme.Kvalita je sice vetsinou drahzsi,ale dost casto se setkavam i ne moc s levnym nabytkem,ale z drevotrisky.Bohuzel neviem,co je tatransky profil,my mame drevene stropy s tramy v celem dome a uz to samo o sobe dum zutulnuje a dela stylovy.My take docela dlouho budovali,ale meli jsme vyhodu,ze otec pritele stavi a pred tim i treba boura stare domy,takze mame dostupny stary kvalitni material.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za čo, píšem len pravdu :) Tat. profil sú také drevené dosky, určené na obklad stien, či stropov. Je to pekné, a verím, že to zútulní hlavne kuchyňu a určite dodá štýl aj chodbe. Teším sa, ak nás raz povodíš po celej izbičke :) My sme mnoho vecí (no my, ja som veľmi o tom nerozhodovala ako dieťa) veľa vecí vyhodili... mnoho starého nábytku sa zničilo a rozlámalo, čo ma mrzí. Ľudia si to až tak nevážia, čo viem aj z okolia... čo už :(

      Vymazat
    2. I tak dekuji,jsem rada,ze me potesis.Tak to by s deskami mohlo byt take krasne,jak to pises.A ano,uz jen to samo o sobe to doda nadherny zaklad domu ci mistnosti.Postupne budu odhalovat vsechny pokoje i vc toalety a satny a haly...Me je take treba lito,ze neco z detstvi nemam,ale to se neda nic delat,jeste ze jsou bazary a antiky a tak,jo a babicky.Priste takovy kousek po babince predstavim,tak mrkni.

      Vymazat
  3. Ahojky Kačenko!Je to krása-aspoň chytím inspiraci,jak víš,mě to teprv čeká:-)Andělská křídla vypadají v koutku moc krásně a všechny ty dozičky a myška se zaječinkou a detaily-je to ohromné!!!Moc se těším na další inspiraci od tebe a asi už začnu trochu plánovat-malá už prospí celou noc,takže by jsme pokojíček mohli klidně začít dělat-stejně má pokoj hned vedle nás,takže kdyby se v noci vzbudila tak jí uslyším:-)A hrozně mcc se mi líbí,jak jsi využila utěrku od Klárky-supr nápad!A v růžové je nádherná-vidíš já mám jen bílou-to musím napravit!Dnes úplné pohlazeníčko a malé posílám pozdrav-tedy i tobě:-)Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,dekuji,zarizovat pokjicek pro dcerunku je pro kazdou maminku sen.A ty si to s tvou sikovnosti uzijes jeste vic nez kdo jiny.Ja mam deti samotne v pokojicku snad uz od pul roka,inspirovala me tim sestra,meli monitory dechu a pokojicky hned vedle loznice a bez vrticich se a chrapajicich dospelich spinkaji mnohem klidneji,i jsem o tom cetla.Uterka byl napad hned pri objednani,libi se me,jak neutralizuje stylem ty detske doplnky.I v bile by byla pekna.Dekujem za pozdravy,pokojicek budu postupne odhalovat ,mame novou komodu na zakazku a nove polstarky,tak se bude na co koukat.

      Vymazat
  4. Krásny kútik, tam sa musí krásne snívať. Presne ako má pre dievčatko byť. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,jo,Eli je pekny certik,takze ta tam spise dovadi nez sni,ale jinak je to pro mne dokonala princezna i kdyz dracicka,jak ja ji rikam.Dekuji Andrejko

      Vymazat
  5. krásne krabičky, dózičky, myšička, bábika... , no páči sa mi to všetko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dekuji,snazim se komerci vzdy trosku obzvlastnit,treba temi rucne delanymi prirodnimi krabickami s potiskem,puvodem z Cech.

    OdpovědětVymazat
  7. Musim rict ze Elinka je lucky girl ,v takovem pokojiku by se libilo asi kazde Elince.

    OdpovědětVymazat
  8. Dekuji Ella,doufam,ze ji opravdu vytvarime stastny domov,me by se jako male tedy urcite libil.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný koutek!Malá princezna je jako v pohádce!Moc zdravím:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Verko,jsem rada,ze se ti libi,kdopak z nas by nechtel malinkate princezne splnit prani.I kdyz mozna si plnima i ta sve.Preji ti krasne utery.

    OdpovědětVymazat
  11. Kati, tú poličku si nadekorovala krásne. Je to polička pre malé princezničky a určite v takomto stýle bude celá izba (:- už sa teším:-).
    Drevený strop je krááááááááááása.
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani dekuji,proste me to bavi,snad vic nez dospelacke dekorovani.A ano,v tomto stylu je cely pokojicek,ted pribyla nova komoda s krasnymi keramickymi uchytkami a planuji jeste presunout stavajici nabytek k Matymu,aby Eli to mela cele v bilem.Dreveny strop je nadherny v celem dome,bez nej by to nebylo ono.
      Hezky den ti preji.

      Vymazat
  12. Krásné, chci být zase malá a mít takový pokojíček! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny,jsem rada,ze se libi,asi v nas vsech drime jeste mala holka,ktera sni o krasnem pokojicku.

      Vymazat
  13. Kačenko,tak to je nádhera...úplně jsem se zasnila a chtěla bych být zase malou holčičkou a mít takový krásný pokojíček...i když je to pouze koutek,tak je prostě nádhernýýýýýý...Měj se moc a moc krásně a písnu mailík...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale musim rict,ze ja jako mala byla stastna za ten nas,i kdyz byl temer spojeny s obyvakem a prepazeny jen zavesem,to tedy az pozdeji,puvodne jsme meli veliky pokojicek,ale byla jsem spokojena i s malem.Myslim,ze deti stejne nejvic oceni kdyz se jim rodice venuji a hraji si s nimi,nez buhvijake vymozenosti,ale kdyz me to neda a uzivam si vybavovani pokojicku deti.Vsak ty jsi pro sve vykouzlila take nadherne mistecko.

      Vymazat
  14. Katko, to je nádherná polička! Máte teda velmi šikovného truhláře. Elinka tam má samé poklady! Také bych brala pokojíček v tomto duchu, pokojíček pro princezny. A co teprv moje holky! Ty se vyžívají v růžové. Těším se na další fotky! Krásný den! Adriana

    OdpovědětVymazat
  15. Adrianko,dekuji,me se take strasne police libi.Pan je opravdu sikula a hlavne pracoval ve Skandinavii,tak vzdy presne vi,co chci a umi krasnou patinu.Kazda holcicka je princezna a urcite kazda maminka se snazi ji splnit vse,co ji na ocickach vidi.Nasi tedy jeste nejsou ani dva,ale ruzovou barvicku si privlstnila.Vse ruzove ci cervene je Elisky,jak sama rika.Dalsi fotky pokojicku budou co nevidet,urcite i modre Matyskovi.Tobe take pekny den.

    OdpovědětVymazat
  16. Katuško, i mně by se líbil takový pokojíček. Je v jemných tónech, krásné doplňky. Líbí se mi trámy nahoře, to je taková krása!! Opravdu nádherné, ladí oku i duši :)). Přeji krásné dny a děkuji za návštěvu :)). Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko,ano,myslim,ze si plni sny i maminky.Doplnky jsou dulezite,ale i zaklad jako dreveny strop i drevena podlaha daji pokojicku utulnost.Jsem opravdu rada,ze se libi.Tobe take preji krasny den,dnes je sice mlhavo,ale vyjasni se.Ja tobe moc dekuji za mily komentar.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.